blog

blog κατηγορια

Ανακύκλωση Ηλεκτρικού και ηλεκτρονικου Εξοπλισμού – υλικού ΑΗΗΕ | ALL scrap kitsas

STOP! Μην πετάτε τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό – υλικο στα σκουπιδια

Παίξτε το ρόλο σας στην προστασία του περιβάλλοντος!recycle electronics kitsas

Το γεγονός ότι διαβάζετε αυτό Το άρθρο σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε για τη φροντίδα του περιβάλλοντος και θέλετε να ξέρετε περισσότερα για την ασφαλή ανακύκλωση  ηλεκτρικού  Εξοπλισμού –  υλικού . Εδώ, σας δίνουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προβλήματα που συνδέονται με την πρακτική ντάμπινγκ των ηλεκτρικών υλικων στα υλικά οδόστρωσης Έχουμε επίσης μια δυνατότητα αναζήτησης διαθέσιμη για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κοντινότερο σημείο ανακύκλωσης  Εαν δεν μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Η ALL scrap kitsas έχει τώρα τη νομοθεσία σε ισχύ με στόχο την παρέκκλιση όσο το δυνατόν περισσότερων ΑΗΗΕ Για  την επαναχρησιμοποίηση  και  την  ανακύκλωση. Οι κανονισμοί είναι γνωστοί όπως «Οι κανονισμοί ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού αποβλήτων.»

Η ανακυκλωση ηλεκτρικού εξοπλισμού – υλικού αποτελούν ένα ρεύµα ταχύτατης ανάπτυξης κυρίως στο Δυτικó κóσµο.. η εταιρια μας συμβαλει σε αυτήν την ανάπτυξη ανακυκλώνοντας σε Αθηνά Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα..

Ειδικό τμήμα ανακύκλωσης
Τέτοιου είδους απόβλητα ειναι ιδιετερως επικίνδυνα για τον άνθρωπο οσο και για το περιβάλλον καθώς περιέχουν πλήθος επικινδύνων και τοξικών ουσιών. Για αυτό τον λόγω έχουμε ειδικό τμήμα ανακύκλωσης ηλεκτρονικού και  ηλεκτρικού  εξοπλισμού – υλικού. Ακόμη εφαρμόζουμε τεχνικές πριν την ανακύκλωση,  για τον περιορισμό τον επικινδύνων ουσιών που αυτά περιέχουν.

Το περιβάλλον σας χρειάζεται!
ανακυκλώνουμε εκατομμύρια τόνους ηλεκτρονικού και Ηλεκτρικού Εξοπλισμού – υλικού κάθε έτος στη Ελλάδα. και αυτά ειναι κύριος από ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις από οικιακές συσκευές από περιελιξης μοτερ. η από Αποξηλωση κτιριων Πολλά ΑΗΗΕ προέρχονται από τις μη-οικιακές πηγές όπως τα γραφεια τα εργοστάσια, τα σχολεία και τα νοσοκομεία

anakyklosi scrap ilektrikou ilikouΔιαθέτουμε την ειδική μελέτη περιβαντολλογικών επιπτώσεων καθώς και όλες τις άδειες λειτουργιας

anakyklosi scrap ilektrikou ilikou

Ερχόμαστε στον χώρο σας και σας πληρώνουμε άμεσα με μετρήτα

anakyklosi scrap ilektrikou ilikouπανελλαδικη εξηπηρετηση

Ανακύκλωση Ηλεκτρικού Εξοπλισμού – υλικού

 

XNWWYZC2Y4WY

Comments are closed.

ALL scrap kitsas ανακύκλωση αλουμινίου χονδρικό εμπόριο μετάλλων scrap | ανακυκλωση χαλκου